You are here

השתקפויות

סדרה חדשה ומקורית בת שלושה קונצרטים, ביוזמת אבנר בירון ושלומי שבן, משותפת לאופרה הישראלית ולקאמרטה, תתמקד בהשתקפות של מוסיקה מז'אנרים שונים - זמר עברי, מוסיקה עממית ומוסיקה אלקטרונית - במוסיקה הקלאסית. בסדרה זו יופיעו עם תזמורת הקאמרטה האמנים חוה אלברשטיין, שלומי שבן, יוני רכטר, מרינה מקסימיליאן, רד אקסס ונגה ארז.


  • לילה אלקטרוני באופרהלילה אלקטרוני באופרה

    נגה ארז, מפיקה, יוצרת וזמרת מהבולטות בסצנת הביטים והמוסיקה האלקטרונית, תשמיע עם הרכבה יצירות מתקליט הבכורה שהוציאה אשתקד בעיבודים מיוחדים למופע, ולהקת "רד אקסס", היוצרים המוערכים בתחום המוסיקה האלקטרונית, יבצעו את להיטי הרחבות המנוגנים במועדונים החשובים בעולם, בביצועים קלאסיים עם התזמורת. הקונצרט ייפתח בפרקים נבחרים מתוך החמישייה לפסנתר ולכלי קשת מאת שוסטקוביץ', בעיבוד לפסנתר, למקלדות ולתזמורת.

    למידע נוסף »

  • שלומי, יוני והתזמורתשלומי, יוני והתזמורת

    שלומי שבן יבצע עם הקאמרטה ממיטב הרפרטואר שלו, וכן יארח את יוני רכטר, שעמו הוא מנהל דו-שיח מוסיקלי יצירתי בעשור האחרון. בקונצרט זה ייפגשו השניים על במה אחת עם הקאמרטה, ליד שני פסנתרי כנף לחגיגה של שירים, אלתור ומוסיקה. הקונצרט ייפתח בחמישיית הפסנתר של שוסטקוביץ בעיבוד לתזמורת, לפסנתר ולמקלדות.

    למידע נוסף »

  • מארינה מקסימיליאן והקאמרטהמארינה מקסימיליאן והקאמרטה

    מסע מרתק בין רוק, פופ, ג'אז ו... סטרווינסקי

    למידע נוסף »

  • חוה אלברשטיין והתזמורתחוה אלברשטיין והתזמורת

    בהופעה ראשונה של חוה אלברשטיין עם תזמורת בישראל, היא תשמיע שירים מאלבומי המופת שלה ביידיש "די קרעניצע" ו"לעמעלע" ושירים בעברית מן הרפרטואר המרהיב שלה. הקונצרט ייפתח בשתי יצירות מאת פרוקופייב: סימפוניה מס' 1 (הקלאסית) ופתיחה על נושאים יהודיים.

    למידע נוסף »

צרו קשר